Woningen

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Wil je alsnog de tekeningen bekijken of downloaden, klik dan op onderstaand overzicht of op een gevel en bekijk de bijbehorende definitieve verkooptekeningen.
In Kaapvaarder heb je alle voordelen van nieuwbouw: onderhoudsarm, energiezuinig en comfortabel. Een ander voordeel van Kaapvaarder is dat je veel naar je eigen hand kunt zetten. Zo kun je eindeloos variëren op 4 basistypen: Jan, Pier, Tjores en Corneel.

Atjehstraat
Brede Hilledijk
overzicht

 

Brede Hilledijk

 

Atjehstraat

 

 
ai_Kaapvaarder_totaal

Jan

Woningtype Jan heeft als enige 3 bouwlagen. Denk mee over de indeling die jij handig vindt. Je hebt maar liefst twee eigen parkeerplaatsen, direct achter je woning. Aan die kant vind je ook de berging. Je deelt de woning in naar jouw wens. Vanuit de 1e verdieping loop je zo de daktuin op. De woning heeft ruimte genoeg voor 3 slaapkamers, maar misschien wil jij er wel twee combineren.

 

Pier

Er zijn slechts twee woningen van het type Pier. Deze liggen op de hoeken van de Lombokstraat. Bij type Pier heb je één parkeerplaats. In de basis lijkt de indeling op Type Jan, maar dan met een zolderetage erbij. En extra charmant aan woningtype Pier is natuurlijk de hoekligging. Je kijkt op de stoere Fenix Food Factory of over de Brede Hilledijk, die zijn naam eer aandoet: de brede middenberm met bomen geeft een ruimtelijk effect.

 

DSC_0230_optimized

Tjores

Deze vierlaagse woning is er in vele vormen. Het verschil zit ‘m vooral in de bovenste etage en dan met name de kapvorm. Wil jij een variant met een puntgevel bovenin? Of liever een dakkapel? Ook is er de mogelijkheid van een heerlijk dakterras. De indeling van de onderste drie bouwlagen lijkt op die van woningtype Jan. Mét heel veel keuzemogelijkheden natuurlijk!

 

Corneel

Net als Pier is ook Corneel een hoekwoning, waar er slechts twee van zijn. Je vindt ze op de hoeken van de Timorstraat. Vanaf de ene hoek kijk je dus uit over de Brede Hilledijk. Vanaf de andere hoek (Veerlaan) heb je een stoer uitzicht naar de Rijnhaven. Net als bij Pier heb je hier één parkeerplek tot je beschikking. Bijzonder aan Corneel is dat je hier je eigen privégarage hebt, als enige woningtype in Kaapvaarder.
iStock_000027322555XXXLarge-LR_optimized