Verken De Kaap

Kaapvaarder ligt letterlijk om de hoek van het populaire Deliplein, met heerlijke restaurants en bijzondere winkels. ’s Avonds na een voorstelling in Theater Walhalla loop je in een paar minuten weer je huis in. Of pik je toch nog even dat jazz concert mee op de SS Rotterdam? Verse groenten en bijzondere hapjes haal je bij de ambachtelijke, wekelijks wisselende markt op foodtrucks in de Fenix Food Factory, direct naast je huis. Meer info over de Kaap en de actuele agenda vind je op www.kunjijdekaapaan.nl.

 
Kinderen

Voor kinderen heeft Katendrecht veel te bieden. Circus Rotjeknor oefent naast de deur, bij Kantine Walhalla. Vlakbij huis kunnen ze zich heerlijk uitleven op het KAAPschip. Met meerdere scholen en kinderopvang op de Kaap heb je alle voorzieningen dichtbij.

Circus-op-de-Kaap-Deliplein-2014---Marc-Nolte-optimized

 
De buren

Dankzij de Rijnhavenbrug sta je met slechts 5 minuten lopen op de Wilhelminapier. Dat hoort dus eigenlijk net zo goed bij je buurt! Even een koffie in Hotel New York. Een filmpje pakken in LantarenVenster. Naar het Fotomuseum of een avondje naar Luxor: het is allemaal op loopafstand!

DSC_0054_optimized

 
Metro, bus, Aqualiner

Voor de metro kun je kiezen uit halte Wilhelminaplein of Rijnhaven, allebei op loopafstand. Je kunt ook gewoon de bus nemen die voor de deur stopt. Of natuurlijk de Aqualiner naar de Willemskade!

DSC_0057_optimized